Rólunk

Az "Állati ABC" 2002-ben nyitotta meg üzletét Bp. XVI. Újszász u. 97. / Papír u. 2. szám alatti saját tulajdonú családi házban, kizárólag hobby állattal kapcsolatos termékek értékesítésére. Tekintettel arra, hogy az üzlet nem bérlemény, így nem merül fel olyan költség, amit a termékek árába be kellene építeni, és a vevőkre áthárítani. Ezt az üzleti politikát követve, a boltban található termékek ára hűen tükrözi.

"Ez Állati ABC"- elnevezésben sokan nem értik, mit takar az "ABC" szó. Teszák Sándor úr kerületünk híres karikaturistája, reklámgrafikusa - (jelenleg 16 külföldi lapban jelennek meg alkotásai, Ludas Matyi-ban 45 éve) - álmodta meg ezt az elnevezést a boltomra. 2002-ben azt tapasztalta, hogy ez a bolt, az, amelyben szinte kivétel nélkül minden megtalálható az állatok számára. Egyedi igényeket,- katalógusokból kiválasztva- a rendelés napján, de legkésőbb 1-2 munkanapon belül kielégítünk, a minket kiszolgáló nagykereskedések függvényében.

Vevőink szakszerű tanácsadást kapnak, mivel folyamatos továbbképzésünket több állatgyógyászati cég biztosítja. A kerület és a fent említett cégek állatorvosaival való rendszeres kapcsolattartás is segít a nehezebb esetek megoldásában.

Jelenleg - a világ legjobb összetevőiből gyártott - cseh Szuper Prémium táp kizárólagos forgalmazói vagyunk, melynek ára lényegesen kedvezőbb a hazánkban forgalmazott világmárkák árainál, ami nem utolsó szempont.

Állatainkkal jó minőségű eledelt, jó áron etethessünk!

Az üzlet fő tevékenysége:

  • Kedvtelésből tartott állatok eledelének értékesítése
  • Száraz tápok, konzervek, hőkezelt fagyasztott húsok /vad, marha, pulyka, nyúl, csirke, stb.
  • Magvak, vitaminok rágcsálónak és madaraknak
  • Minden állat részére felszerelések, kiegészítők,
  • Kullancs és bolha elleni szerek (Kiltix, Scalibor, Bolfó nyakörv, spotonok)
  • Tisztálkodási szerek
  • GF-600 ízületvédelemre

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer