Delikán Supra Lazac és Rizs

Delikán Supra Lazac és Rizs

Komplett eledel kutyák számára lazaccal és rizzsel

A Supra Salmon and Rice egy új eledel kutyája menűjének kívánt módosításával. Az Ön kutyája kiváló ízzel nagy mennyiségű ásványanyagot, nyom anyagok optimális arányát kapja és a kutya energia szükségletét kielégíti.

Bejelentett áruminőség: nitrogéntartalmú anyagok 25,0 %, kiegyenlítő anyagok 2,0, zsír 12,0 %, hamu 6,0 %, A vitamin 14500 mj/kg, D vitemin 1450 mj/kg, E vitamin (alfatokoferol) 110 mg/kg, réz tartalom: Cu 16 mg/kg

Összetétel: gabonafélék, hús és állati eredetű termékek, tej és tejtermékek, élesztő, zöldség, zsírok és olajok, ásványi anyagok, rézszulfát-pentahidrát, A, D3, E vitaminok. Tartósító szerekkel: propopion sav, ammónium-propionat. Antioxidációs szerekkel: BHT, BHA.

Megjegyzés: tartósító szerekkel antioxidációs szerekkel

Adagolás: Az eledet vagy szárazon vagy vízzel, esetleg tejjel vagy húslevessel nedvesítve gazdagítják. A kutyának mindig álljon rendelkezésére elegendő víz az ivásra.

Gyártási dátum: a csomagoláson található Minimálisan eltartható: a csomagoláson található Tárolás: Az eledelt száraz, hűvös és szellős helyen kell tárolni.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer