Delikan Cat macskaeledel

Delikan Cat macskaeledel

A Delikan Cat egy komplett eledel macskák számára, a macska eledelek területén a legújabb ismereteken alapul. A legjobb minőségű összetevőkön alapul (csirkehús, hal hús, olajok és zsírok növényi eredetű kivonatok, gabonafélék), ami ennek az eledelnek olyan abszolút egyedi ízt ad, amit minden macska örömmel fogad. A Delikan Cat biztosítja a macskák jó formáját, védi a macskák egészségét és immunrendszerét. Amikor ennek az eledelnek az optimális összetételét elkészítették, speciális hangsúlyt fektettek a látás megfelelő funkciójára (tairun) és a macskák egészséges fogára.

Élelmezési mód: A Delikan Cat-et szárazan kell adagolni, az állat számára álljon rendelkezésre megfelelő mennyiségű friss víz.

Összetevők: gabonafélék,n övényi eredetű melléktermék, hús és állati eredetű termékek, tej és tejtermékek, élesztő, hal és hal melléktermékek, zsírok és olajok, ásványi anyagok, rézoxid, vitaminok, A, D3, E

Kötelezően ismertetett minőségi tulajdonságok: nedvesség 10 %, protein 29,5 %, zsír 8,5 %, rost 3,1 %, hamu 7,3 %, A-vitamin 12,500 mu/kg, D3-vitamin, 1,250 mu/kg, E-vitamin 85 mg/kg, réz (Cu) 23 mg/kg

Tárolás: az eledelt száraz, hideg és sötét helyen kell tárolni. A gyártás és lejárat napjával kapcsolatban, lásd a csomagolást.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer